|Projecten|Over ons|Contact


»
DUURZAME THERMOSTAAT

Lijn.png

Creëer meer comfort èn bespaar energie met een duurzame thermostaat

Een HR ketel bespaart al veel energie, maar met een duurzame thermostaat bespaart u nog meer. Met een duurzame thermostaat kan de temperatuur voor elke kamer apart worden geregeld, zogenaamde zoneregeling. Op deze manier wordt er ingespeeld op de persoonlijke behoefte en worden er nooit ruimtes onnodig verwarmd. Ook volgt de ketel een duurzamere stooklijn. Zo bespaart u niet alleen gas, maar u heeft ook nog eens meer warmtecomfort.

Maximaal acht ruimtes kunnen apart worden geregeld. Een groot voordeel van dit systeem is de eenvoudige installatie en draadloze werking, waardoor het zowel in nieuwbouw als bestaande bouw gebruikt kan worden.

Het is mogelijk gebruik te maken van deze thermostaat met vrijwel iedere modulerende cv-ketel, in combinatie met radiatoren of vloerverwarming.  Maar ook in combinatie met stadsverwarming is het gebruik van een duurzame thermostaat een goede oplossing.

Waarom?
De gemiddelde energierekening van een Nederlands huishouden bestaat voor meer dan 70% uit kosten voor verwarming en warm water. Hier valt dus veel te verdienen.

In de meeste woningen wordt de verwarming geregeld met een centrale thermostaat die de warmte regelt voor de gehele woning. Dus als er één bewoner thuis is wordt meestal alles warm gestookt. De meeste mensen vinden dit normaal, want de woning moet gewoon comfortabel warm zijn. Maar met stijgende energieprijzen wordt men zich steeds beevohome_2.jpgwuster van de prijs die comfort mag hebben. Met een duurzame thermostaat kunt u tot 30% besparen en zelfs met meer warmtecomfort.

Zones
Voor elke zone kan een compleet eigen tijd- en temperatuurprogramma worden ingesteld voor de gehele week. Elke kamer krijgt een eigen, ideaal programma. Zo kunnen de meeste slaapkamers meestal koel blijven, maar zijn de kinderkamers 's avonds lekker warm. Een hobbykamer, een kantoor aan huis, een praktijkruimte of een verhuurde kamer, elke ruimte is perfect en individueel regelbaar.

Klaar voor de toekomst.
Via internet kunt u functionaliteiten downloaden die u eenvoudig via een USB-ingang over kunt zetten. Ook kan het systeem na een verbouwing eenvoudig worden aangepast aan de nieuwe inrichting. Zelfs de naam van elke zone kan vrij worden ingesteld.

Meer weten?
Honeywell Evohome en living by Danfoss zijn de meest geavanceerde regelsysteem voor uw huis, bedrijfspand of ander gebouw. We bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw pand. Voor meer informatie en de beste toepassing binnen uw pand willen wij u graag voorzien van meer informatie.