|Projecten|Over ons|Contact


»
PASSIEF HUIS

Lijn_nieuw.png

Een energiezuinige woning, de woning van de toekomst!
Wanneer u bezig bent met het ontwerpen van een passief huis is het natuurlijk erg belangrijk te denken over hoe u uw woning verwarmt. Logischerwijs maakt u gebruik van een duurzame energievoorziening, maar dan nog is het gebruik van zo min mogelijk energie de bedoeling. Een passief huis is niet alleen goedkoper om in te wonen maar ook gezonder door het goede binnenklimaat dat gecreëerd wordt door juiste ventilatie.

Wij denken maar al te graag mee

Wij zijn zelf zeer geïnteresseerd in het toepassen van duurzame energiebronnen, ter verbetering van onze leefomgeving en het milieu. Als installateur willen wij daarom graag meedenken in uw bouwproces, zodat voor u de keuze van de juiste energievoorziening duidelijk wordt. Wij geven u altijd advies welke oplossing voor u een goede keuze is en zullen zorg dragen dat deze juist geïnstalleerd wordt. Het ontwerp van de installatie zal dus afgestemd worden op uw persoonlijke wensen en het ontwerp van de woning.
passief-huis.jpg
Mogelijke duurzame oplossingen of combinaties hiervan:

Wij begrijpen dat het bouwen van een passieve woning nog geen alledaags proces is. Daarom zullen wij altijd persoonlijk contact met u onderhouden. Diensten die wij voor u kunnen verrichten zijn alle duurzame installaties, badkamer en sanitair, ventilatie en loodgieterswerkzaamheden.